Hírek

Eszközbeszerzés – LEADER pályázat 2022-2023

Cégünk további fejlődése érdekében ismét pályázati támogatás felhasználására került sor.

A Bakonyért Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület által meghirdetett „Bakonyi mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-1-8.1.2-17 kódszámú felhívás biztosított lehetőséget arra, hogy vállalkozásunk a nehezen megközelíthető területeken történő munkavégzéshez egy négykerékhajtású traktort szerezzen be. Ezzel az eszközzel meg tudjuk közelíteni az erdei, hegyi területeken lévő illegális hulladéklerakókat, így bővül a tevékenységi körünk, valamint hozzájárulunk a környezeti állapot szebbé tételéhez.

Köszönjük a Magyar Állam, és az Európai Unió támogatását!

Vállalkozásunk együttműködik az „A Bakonyért VA. Egyesülettel”. A LEADER egyesület tevékenységéről, támogatási lehetőségeiről információ elérhető: https://www.abakonyert.hu/


Eszközbeszerzés - LEADER pályázat

Cégünk folyamatosan azon dolgozik, hogy partnereit a legmagasabb színvonalon szolgálja ki, ezért a közelmúltban bővítettük mérőműszer állományunkat egy hitelesített SVAN 971 típusú zajanalizátorral!

Köszönjük a Magyar Állam ás az Európai Unio támogatását,

illetve "A BAKONYÉRT" V.A. Egyesület segítségét


Európai Munkahelyi Biztonsági És Egészségvédelmi Ügynökség

https://oiraproject.eu/hu/what-is-new


Cégünk elkötelezett támogatója a sportnak!


ERFESZ konferencia
 
Cégünk meghívást kapott a Balatonalmádi Rendőrkapitányságtól, hogy a 2019. február 27-én megrendezésre kerülő ERFESZ konferencián tartson előadást. Az előadás témája, az igazságügyi szakértői tevékenység bemutatása az illegális hulladéklerakók esetében. Ezúton is köszönjük a megtisztelő felkérést és bízunk benne, hogy hasznos információkat tudtunk megosztani a résztvevő hatóságok képviselőivel!
 
További eredményes munkát kívánunk nekik a környezetvédelem minden területén!